24e M.S.V.’71 Megaweek geweldig succes!

De Megaweek is een unieke feestweek die door geweldige vrijwilligers en sponsors wordt gedragen. Vele bezoekers hebben eind april genoten van activiteiten voor jong en oud in de tent. Op goede vrijdag werd onder een stralend zonnetje de feesttent opgebouwd. Ongeveer 25 vrijwilligers klaarde het jaarlijkse kunstje met plezier.

Nacht van MSV

Zaterdag 20 april liep de tent vol voor een ‘Vrienden van MSV Life’ editie van de Nacht van M.S.V.’71. Charly Luske en zijn muzikale vrienden zongen en speelden de tent op zijn kop! Deze formule is voor herhaling vatbaar. Eerste paasdag werd door 50 darters een pijltje gegooid. De dag erna; 2e paasdag kon de jeugd zich uitleven met een FIFA PS4 toernooi. Dertig kinderen speelde tegen elkaar voor de beker en tegen Feyenoord e-gamer Justin Gommel.

Dinsdagavond 23 april barste de tent uit zijn voegen bij de Mega Bingo. Alle stoelen waren bezet.  Woensdagmiddag vermaakten 200 kinderen zich met goochelaar Jerry op het podium en aansluitend een kinderbingo. Na afloop kregen alle kinderen een ijsje. Die avond legden klaverjas en bridge liefhebbers in goede harmonie een kaartje in de tent.

Bingo-2

Donderdagavond 25 april zorgde het Waterkoor Maassluis samen met Rita Young en Vader Abraham voor een mega Meezingavond! Vrijdag 26 april was de tent uitverkocht voor de Oranje Party! De DJ’s van QMusic maakten er een groot oranje feest van!

Weersvoorspellingen op Koningsdag waren dusdanig slecht dat de pony’s; ivm kou, en de springkussens; ivm de wind, uit het programma werden gehaald. Maar er bleef genoeg vertier en vermaak over om de tent vol te laten lopen. Het handboogschieten trok veel bekijks en John de Bever zong bij iedereen een lach op zijn gezicht. Zo werd Koningsdag een mooi slotakkoord van de 24e Megaweek.