24e M.S.V.’71 Megaweek in aantocht

Zaterdag 20 april start de 24e Megaweek met de ‘Nacht van M.S.V.’71’!  De Nacht is dit jaar in een nieuw jasje gestoken, met de ‘Vrienden van M.S.V.’71 Life’ in de tent, vergelijkbaar met het welbekende ‘Vrienden van Amstel’ concept.

Affiche Nacht 2019web1Zanger Charley Luske keert met zijn band terug in de tent.  Samen met een aantal muzikale vrienden gaan zij de tent op zijn kop zetten.

Naast de 3JS zingen o.a. Tim Douwsma, Yes-R en Tim Akkerman met de ‘Vrienden van M.S.V.’71’ mee. Er zijn nog enkele kaarten verkrijgbaar voor deze feestavond.

Op zondag 21 april volgt het Mega Darttoernooi . Ook dit jaar zal er een winnaars- en verliezerspoule zijn, zodat iedereen kans maakt op een prijs.

Tweede Paasdag een nieuwe activiteit in de Megaweek. Playstation gamers van alle leeftijden kunnen deelnemen aan het Mega PS4 FIFA toernooi. Er zal gegamed worden in verschillende leeftijdscategorieën met gave prijzen voor de beste gamers.

Dinsdag 23 april staat de Mega Bingo gepland. Een gezellige avond met veel plezier en (geld-)prijzen. Woensdag 24 april staat in het teken van de Mega Kindermiddag en Kaartavond, waarbij bridge en klaverjas gespeeld kan worden.

Na een succesvolle eerste editie, organiseert het Mega comité samen met het Waterwegkoor Maassluis op donderdag 25 april de Mega Meezingavond.

Dit is een mooie opwarmer voor de OranjeParty op vrijdag 26 april. Deze avond zal dit jaar verzorgd worden door de dj’s van Q-music!

De Megaweek eindigt op Koningsdag, zoals altijd een feest voor jong tot oud.