25e Jubileum Megaweek bij M.S.V.’71!

Eind april is het zover; dan zal bij M.S.V.’71 voor de 25e maal de feesttent worden opgezet. Wat ooit in 1996 begon als idee, om het 25 jarig bestaan van de gezellige voetbalvereniging in een tent te vieren, is inmiddels uitgegroeid tot een traditie. Een bijzonder ‘Maassluis’ evenement wat gedragen wordt door vele vrijwilligers en sponsors. De organisatie is sinds 2001 in goede handen bij de stichting ‘Vrienden van M.S.V.’71. Zij hebben voor deze jubileum editie een mooi programma in elkaar gezet met leuke activiteiten voor jong en oud.

De unieke feestweek start op woensdagmiddag 22 april met de kindermiddag, in de avond gevolgd door de mega Bingo. Op donderdagavond 23 april zijn alle sponsors van harte welkom een speciale jubileum sponsoravond. Vrijdag 24 april kan er op de Mega Meezingavond weer meegezongen worden met het Waterwegkoor Maassluis en Rita Young.

Zaterdag 25 april volgt de 25e Nacht van M.S.V.’71! Met dit jaar; Samantha Steenwijk, Charly Luske en het duo Helemaal Hollands op het podium. De presentatie is natuurlijk in handen van Ad van Opstal.

PSX_20200204_210544 - Edited

Dit is een mooie opwarmer voor de Oranjeparty op zondag 26 april. De dj’s van Q-music draaien ongetwijfeld weer wat foute uurtjes om in de juist oranje stemming te komen. Want de dag erna wordt 25e Megaweek traditiegetrouw afgesloten met het vieren van Koningsdag. Een groot oranje feest voor jong tot oud.

Meer Megaweek informatie is te vinden op deze website, waar u ook een link kan vinden naar de on-line kaartverkoop voor de Nacht van M.S.V.’71 (early bird €17,50) en de Oranjeparty (early-bird €10,-). Kortom, de gezellige M.S.V.’71 Megaweek is weer in aantocht!