25e Megaweek in aantocht!

Drie jaar na de laatste Megaweek in 2019 willen de ‘Vrienden van MSV’ er dit jaar weer voor gaan. Met alle versoepelingen in het verschiet moet het eind april mogelijk zijn om de feesttent weer op te bouwen. De verwachting is dat de Megaweek dit jaar zonder zware coronamaatregelen georganiseerd kan en mag worden. Dat is tenminste het uitgangspunt voor het feestelijke jubileumprogramma van de 25e Megaweek.

Met vaste onderdelen als de Meezingavond, Nacht van M.S.V.’71, Bingo, Kindermiddag, Oranje party en Koningsdag beloofd het weer een geweldige feestweek worden. Daarbij zal er deze editie feestelijk aandacht geschonken aan 50 jaar M.S.V.’71 en de 25e Megaweek. Dit zal in een receptie en reünie vorm plaatsvinden in de nieuwe feesttent.

Inmiddels kent de kaartverkoop voor de populaire Nacht van M.S.V.’71 en de Oranje Party een quick start. Op de Nacht (23 april) zullen o.a. Charly Luske, Samantha Steenwijk, Danny de Munk en duo Helemaal Hollands de tent op zijn kop zetten. De DJ’s van QMusic zullen op de Oranje Party (26 april) met een spetterend optreden de Koningsdag inluiden. Koop nu snel uw kaarten. Klik hier voor de online kaartverkoop.

In aanloop naar de 25e Megaweek houden wij alle liefhebbers natuurlijk op de hoogte van alle ontwikkelingen. Wij verheugen ons zeer op een gezellige feestweek voor heel Maassluis bij M.S.V’71!