3JS spelen ook mee op de Nacht van M.S.V.’71

De Volendamse band de 3JS zingen zaterdag 20 april ook mee met de ‘Vrienden van MSV Life’! Sinds 2007 zijn de 3JS één van Nederlands populairste band die moeiteloos grote festivals, zalen en stadions bespelen. Ook hebben zij 40 uitverkochte theater shows gegeven waarin ze een tribute gaven aan de Ierse rockband U2. Tijdens de Nacht kruipen Jan Dulles, Jaap Kwakman en Jan de Witte ongetwijfeld wederom in de huid van U2.  De line-up voor de Nacht van MSV is hiermee compleet. Samen met de Charley Luske band, Tim Douwsma, Yes-R, Dewi Pechler, dj Joey Ferre, Tim Akkerman en natuurlijk Ad van Opstal beloofd het weer een gezellige feestavond te worden in de mega tent!

3JSweb

Inmiddels zijn de ‘early bird’ kaarten voor zowel de Nacht en de Oranje Party met de dj’s van QMusic uitverkocht. De laatste losse kaarten voor beide feestavonden zijn online aan te kopen op deze website. Vanaf dit weekend zijn de kaarten ook te verkrijgen bij onze bekende verkooppunten : Sigarenmagazijn Hartelust, het Drankenkabinet, Eetcafé the Ollie’s en Café ’t Smitje. Een kaart voor de Nacht is €22,50 en de Oranje Party €12,50. Wees er snel bij want op is op! Per verkocht kaartje wordt €1,50 gedoneerd aan de Dirk Kuyt Foundation. Dit goede doel zet zich in voor mensen met een beperking die willen sporten.

Er zijn eind april nog veel meer leuke activiteiten tijdens de 24e Megaweek bij MSV. Het wordt weer een fantastische week met vele activiteiten voor verschillende doelgroepen. Zoals altijd een feest voor heel Maassluis! Kijk voor meer informatie op deze website.