DE MEGA TENT STAAT WEER BIJ M.S.V.’71

 Het feest kan beginnen! Een geweldige groep vrijwilligers heeft de tent bij M.S.V.’71 weer opgezet! Op het laatste moment heeft de organisatie ook nog eens Tim Douwsma! (foto) vastgelegd om op Koningsdag te komen zingen bij M.S.V.’71.

tim

Vrijdag  20 april start om 20:00 de 23e Megaweek met een Mega Meezingavond. Het Waterwegkoor Maassluis, Hans van Katwijk en een Dorus act zullen zorgen voor een gezellige openingsavond.  De entree is gratis en er is gebak bij de koffie van de sponsor. Zaterdag 21 april volgt de bekende Nacht van M.S.V.’71. Dit jaar met optredens van o.a. Alex, Thomas Berge, Belle Perez en volkszanger Jannes! De tent is bijna uitverkocht!

Zondag 22 april 11:00 staat  het Mega Dartstoernooi op het programma, een steeds populairder wordende activiteit. Met een winnaars- en verliezerpoule moet er voor iedereen kans zijn om met een prijs naar huis te gaan. Maandagavond 23 april is het Mega Bingo in de tent! Er zullen diverse rondes gespeeld worden met kans op mooie (geld) prijzen.

Woensdag 25 april zijn alle kinderen vanaf 13:30 welkom op de leuke Mega Kindermiddag met Goochelaar Jerry en een kinderbingo. In de avond wordt er gekaart in de tent. Zowel koppel klaverjas als bridge liefhebbers zijn welkom om een kaartje te leggen.

De Oranje Party is 26 april weer de afsluitende feestavond zijn en wordt begeleid door de DJ’s van Radio 538, een garantie voor een spetterende avond. De laatste kaarten zijn in omloop. De Megaweek eindigt traditioneel op Koningsdag. Elk jaar een feest voor jong en oud! Dit jaar wordt er in de ochtend gestart met een sponsorloop voor de Dirk Kuyt Foundation. Daarna barst het oranje feest los met vertier en gezellige muziek van o.a. Samantha Steenwijk en Tim Douwsma!

De laatste kaarten voor de Nacht van M.S.V.’71 en Oranjeparty zijn te verkrijgen bij de verkoopadressen of via deze website.