Embassy Freight hoofdsponsor M.S.V.’71 Megaweek

De Stichting Vrienden van M.S.V. ’71 is trots om Embassy Freight Rotterdam als nieuwe hoofdsponsor voor de jaarlijkse Megaweek te verwelkomen.
Met ingang van de 23e editie van de bekende M.S.V. ’71 feestweek is Embassy Freight uit Schiedam de grootste steunpilaar van de voetbalvereniging uit Maassluis West. De samenwerking is aangegaan voor 3 jaar en loopt tot en met de 25e jubileumeditie in 2020.
Begin december is de sponsorovereenkomst ondertekend bij M.S.V.’71. Namens het logistieke bedrijf waren Irma van der Weijden, Joey de Groot, Mark Jansen en Anneloes Offerman aanwezig om de mooie samenwerking te beklinken. Zij werden namens de Stichting Vrienden van M.S.V.’71 door Martin van Zweden en Ronald Ducaneaux in de bloemetjes gezet.

Emb1

Embassy Freight sponsorde de Megaweek al een aantal jaar en vindt het belangrijk zich middels deze hoofdsponsorovereenkomst te richten op maatschappelijk verantwoord ondernemen.
Zo zullen de Vrienden van M.S.V.’71 zich tezamen met Embassy Freight ook gaan inzetten voor de Dirk Kuyt Foundation. Deze Foundation zet zich in voor het faciliteren van gehandicaptensport.
Expediteur Embassy Freight is gespecialiseerd in internationaal transport over zee, via de lucht en over de weg. Meer informatie over de nieuwe hoofdsponsor van de Megaweek kun je vinden op www.embassyfreight.nl.

Emb2