FIFA PlayStation4 toernooi in de M.S.V.’71 tent

Nog 4 weken en dan barst de 24e Megaweek bij voetbalverenging M.S.V.’71 los. Het belooft weer een gezellige week te worden vol met leuke activiteiten voor verschillende doelgroepen.

Tent 2018web

Naast de bekende feestavonden; Nacht van M.S.V.’71 ( zaterdag 20 april) en de Oranje Party ( vrijdag  26 april) is er nog veel meer te beleven in de feesttent.

Zo is er op zondag 21 april een Mega Dartstoernooi voor alle dartsliefhebbers. Ook dit jaar zal er een winnaars- en verliezerspoule zijn, zodat iedereen kans maakt op een prijs. Deelname kost €7,50 incl. 1 consumptie. Opgeven kan bij Arnoud van Buren via e-mail: megaweek@MSV71.nl of tel.06-41315796.

Maandag 22 april (2e Paasdag) een nieuwe activiteit in de Megaweek. playstation gamers van alle leeftijden kunnen dan  deelnemen aan het Mega FIFA PS4 toernooi. Vanaf 12:30 uur wordt er gegamed in verschillende leeftijdscategorieën met gave prijzen als voetbalkaartjes voor de beste FIFA gamers. Deelname kost €10,- incl. patat en drinken. Opgeven kan bij Jenny Storm via e-mail: megaweek@MSV71.nl of tel. 06-21821000.

Affiche PS4 FIFA

Dinsdag 23 april staat de Mega Bingo gepland. Een gezellige avond met veel plezier en (geld-)prijzen. Woensdag 24 april staat in het teken van de Mega Kindermiddag en Kaartavond, waarbij bridge en klaverjas gespeeld kan worden.

Na een succesvolle eerste editie, organiseert het Mega comité samen met het Waterwegkoor Maassluis en zangeres Rita Young op donderdag 25 april de Mega Meezingavond. De entree is gratis.

De 24e Megaweek eindigt op Koningsdag, zoals altijd een feest voor jong tot oud. Meer Megaweek informatie  op deze website.