Het gemis van de 25e M.S.V.’71 Megaweek!

We weten allemaal de reden en de noodzaak maar toch….

Het is en blijft een groot gemis deze zonnige week. Er wordt door enkelen zelfs gesproken over een zwart/wit gat. Het lekkere voorjaars weer, de lente sfeer, het hangt in de vrolijke lucht. Het verlangen naar een paar gezellige dagen zit deze periode bij een groot aantal MSV-ers in het DNA. De voorpret, het plezier, de bereidwilligheid en saamhorigheid, de adrenaline en de voldoening, het maakt de organisatie trots.

Al 25 jaar bouwen we namelijk een grote feesttent op ons terrein. Vanaf de eerste editie in 1996 is onze Megaweek een succesformule gebleken. Een unieke feestweek voor heel Maassluis met leuke activiteiten voor verschillende doelgroepen. Geweldige Playbackshows, Kindermiddagen, Nachten, Bingo en Meezingavonden, Oranje Party’s en Koningsdagen etc. zijn de revue gepasseerd.

Na 25 jaar inzet mogen wij inmiddels wel spreken over een mooie traditie. Vele vrijwilligers en sponsors hebben hieraan bijgedragen. En duizenden bezoekers in de loop der jaren natuurlijk. En wat te denken van een heel scala aan zangers, zangeressen en bands. Van wijlen; Arne Jansen en Koos Alberts tot de geweldige bands Timeless en Big Nick. Vader Abraham, Jan Smit, Dennie Christian, George Baker, de Deurzakkers, Gerard Joling, Charly Luske, Jeroen van de Boom, Nick & Simon en Frans Bauer. Maar ook; Anita Meyer, Maywood, Imca Marina en Belle Perez. En natuurlijk onze ‘eigen’ Ad van Opstal, vanaf het eerste jaar is hij present in onze tent.


Dit jaar stonden o.a.; Danny de Munk, Samantha Steenwijk en Rolf Schachez op het programma. Maar wat in het spreekwoordelijke mega vat zit, verzuurt niet…..

In het kader van ‘troost’ willen we hierbij toch even stilstaan bij ‘onze’ Megaweek. De 25e editie, die uiteindelijk niet door kan gaan vanwege de corona maatregelen.


We richten nu ons met enthousiasme op volgend jaar, als de 25e feestweek samenvalt met het 50 jarig bestaan van onze leuke voetbalvereniging. Ieder nadeel heeft zijn voordeel zei ooit iemand die veel verstand van voetbal had.

Veel plezier en ondanks alles een mooie Koningsdag, oh nee… Woningsdag gewenst.


Blijf gezond en graag tot volgend jaar!
Stichting Vrienden van M.S.V.’71