Kaartverkoop 24e M.S.V.’71 Megaweek gestart!

Het nieuwe jaar is alweer een maand oud, dat betekent dat achter de schermen al hard wordt gewerkt om de 24e Megaweek bij M.S.V.’71 te organiseren.

charly_luske_7

De feestweek gaat zaterdag 20 april gelijk knallend van start met de traditionele  ‘Nacht van M.S.V.’71’!  De Nacht is dit jaar in een nieuw jasje gestoken, met de ‘Vrienden van M.S.V.’71 live’ in de tent, vergelijkbaar met het ‘Vrienden van Amstel’ concept in Ahoy. Zanger Charley Luske zal met zijn geweldige band terugkeren en samen met een aantal muzikale vrienden de mega tent op zijn kop zetten met de grootste hits. De komende weken zullen we telkens een ‘MSV vriend’ onthullen, maar in elk geval zingt Tim Douwsma mee.

Zondag 21 april, 1e Paasdag, is het weer darten geblazen in de tent tijdens het Mega Dartstoernooi of te wel het officieuze open Maassluise darts kampioenschap! Ook dit jaar zal er een winnaars- en verliezerspoule zijn, zodat iedereen kans maakt op een prijs.

Op 2e Paasdag een nieuwe activiteit in de Megaweek. Playstation gamers van alle leeftijden zijn dan van harte welkom in de tent om deel te nemen aan Mega PS4 FIFA toernooi. Er zal gegamed worden in verschillende leeftijdscategorieën met gave prijzen voor de beste FIFA spelers.

Dinsdag 23 april staat de drukbezochte Mega Bingo gepland. Een gezellige avond met veel plezier en geweldige (geld-)prijzen. Woensdag 24 april staat in het teken van de Mega Kindermiddag en de Mega kaartavond, waarbij weer bridge en klaverjas gespeeld kan worden.

Na een succesvolle try-out vorig jaar, organiseert het Mega comité op donderdag 25 april de Mega Meezingavond met medewerking van het Waterwegkoor Maassluis.

Dit is een mooie opwarmer voor de Oranjeparty op vrijdag 26 april. Deze avond zal dit jaar verzorgd worden door de dj’s van Q-music met meerdere foute uurtjes.

logo-groot-Qmusic

HyperFocal: 0

De 24e Megaweek wordt traditiegetrouw afgesloten met het vieren van Koningsdag, waarbij alle leeftijden aan bod komen, een oranje feest voor jong tot oud.

Meer Megaweek informatie is te vinden op deze website www.megaweek.nl/, waar u ook de  on-line kaartverkoop voor de Nacht van M.S.V.’71 (early bird €17,50) en de Oranjeparty (early-bird €7,50).

Kortom, de altijd gezellige en unieke M.S.V.’71 Megaweek is weer in aantocht!