KAARTVERKOOP M.S.V.’71 MEGAWEEK OP VOLLE TOEREN!

Zaterdag 20 april start de 24e Megaweek met de ‘Nacht van M.S.V.’71’! De Nacht is dit jaar in een nieuw jasje gestoken, met de ‘Vrienden van M.S.V.’71 life’ in de tent, vergelijkbaar met het welbekende ‘Vrienden van Amstel’ concept. Inmiddels zijn er al honderden kaarten verkocht voor deze feestavond.

YesR

Zanger Charley Luske keert met zijn geweldige band terug en samen met een aantal bekende muzikale vrienden zetten zij de tent volledig op zijn kop. Naast Tim Douwsma en Tim Akkerman zingen Yes-R en Dewi Pechler mee. Tussendoor zal dj Joey Ferre optreden en natuurlijk is onze huisartiest Ad van Opstal van de partij. De komende weken onthullen we nog meer ‘Vrienden van M.S.V.’71 life’.

Na de feestelijke opening op zondag 21 april, het Mega Dartstoernooi . Ook dit jaar zal er een winnaars- en verliezerspoule zijn, zodat iedereen kans maakt op een prijs.

Op 2e Paasdag een nieuwe activiteit in de Megaweek. Playstation gamers van alle leeftijden kunnen dan deelnemen aan Mega PS4 FIFA toernooi. Er zal gegamed worden in verschillende leeftijdscategorieën met gave prijzen voor de beste FIFA spelers.

Dinsdag 23 april staat de Mega Bingo gepland. Een gezellige avond met veel plezier en (geld-)prijzen. Woensdag 24 april staat in het teken van de Mega Kindermiddag en Kaartavond, waarbij bridge en klaverjas gespeeld kan worden.

Na een succesvolle eerste editie, organiseert het Mega comité samen met het Waterwegkoor Maassluis op donderdag 25 april de Mega Meezingavond.

Dit is een mooie opwarmer voor de Oranjeparty op vrijdag 26 april. Deze avond zal dit jaar verzorgd worden door de dj’s van Q-music!

De Megaweek eindigt met Koningsdag, zoals altijd een feest voor jong tot oud.

Meer Megaweek info op deze website, waar u ook een link kan vinden naar de on-line kaartverkoop.