Kaartverkoop Nacht van M.S.V.’71 en Oranje Party in volle gang

Op zaterdagavond 23 april staat voor de 25e keer Nacht van M.S.V.’71 op het programma van onze Megaweek! 

Voor deze jubileumavond is weer een mooi programma samengesteld. Diverse artiesten hebben de afgelopen jaren gezorgd voor een geweldige sfeer in onze tent. Een aantal van deze artiesten zijn daarom uitgenodigd om deze 25e editie met ons te komen vieren.

De presentatie van ‘de Nacht’ is uiteraard weer in de gezellige handen van Ad van Opstal. In de nieuwe feesttent zullen Samantha Steenwijk, Charly Luske, Danny de Munk en het duo Helemaal Hollands een spetterend optreden geven. 

Dinsdag 26 april is het dan tijd voor de Oranje Party. Dit jaar komen de DJ’s van Q-music om er weer een Megafeest van te maken. Vele ‘foute hits’ zullen voor de juiste oranje stemming zorgen als warming up voor Koningsdag.

Na 3 jaar mogen we eindelijk weer feesten en dat is te merken aan de kaartverkoop. Iedereen heeft er weer ontzettend veel zin in, de kaarten vliegen dan ook de deur uit. Wil jij ook zeker zijn van een plekje in de feesttent aarzel dan niet en koop snel je kaartjes? 

Helemaal Hollands

De laatste losse kaarten zijn vanaf 1 april te verkrijgen bij onze vaste verkooppunten; Sigarenmagazijn Hartenlust, Het Drankenkabinet, Eetcafé the Ollies en cafetaria Steendijkpolder.

Wil je er dit jaar bij zijn, aarzel dan niet en koop snel je kaartjes, want verkoop gaat hard en vol is vol. Kijk op www.megaweek.nl voor meer informatie en klik hier  voor de online kaartverkoop voor beide feestavonden.