Laatste Early Bird Kaarten Nacht van M.S.V.’71 en Oranje Party

Over 6 weken zal voor de 22e keer de Megatent weer op het terrein aan de Albert Schweitzerdreef van voetbalvereniging M.S.V.’71 staan voor de Megaweek. Ook dit jaar zal de Megaweek weer voor iedereen zijn, met de bekende festiviteiten en sportieve uitdagingen. Zo zal er worden afgetrapt op vrijdag 21 april met een Sweetfeest voor de jongeren tot en met 15 jaar. De sportieve uitdagingen zijn het dart toernooi op zondag 23 april, de Megabingo en een kaartavond waar niet alleen een koppelklaverjas toernooi zal zijn, maar dit jaar kan e rook gebridged worden.

Natuurlijk zijn er ook de traditionele feestavonden: de Nacht van M.S.V.’71 en de Oranjeparty. Tijdens de Nacht zullen er optredens zijn van BYentl, Snollebollekes en Frans Bauer! Frans Bauer is de koning van het Nederlandse levenslied en weet elke zaal om te toveren tot een prachtig feest. Snollebollekes zal een optreden geven met een hoog ADHD gehalte! De Oranjeparty zal door Feest DJ Maurice in goede banen worden geleid. Zijn partymuziek zal ervoor zorgen dat het tentdoek zal trillen.

snollebollekes persfoto

Early bird tickets voor beide feestavonden zijn nog tot en met zondag 19 maart te bestellen via deze website (http://www.megaweek.nl/kaartverkoop). Hierna zal de reguliere verkoop beginnen zowel on line als bij de bekende voorverkoop adressen.