Leuke kinderactiviteiten tijdens M.S.V. ’71 Megaweek

Maandagmiddag 24 april is het tijd voor een hele leuke Kindermiddag in de tent bij MSV. Alle kinderen uit Maassluis en omstreken zijn van harte welkom,

Zij kunnen dan kijken naar een geweldig optreden van goochelaar Jerry, geheel gratis. Na het optreden van goochelaar Jerry is het tijd voor een vrolijke kinderbingo. Bingo loten zijn verkrijgbaar tegen een kleine vergoeding. Ook dit jaar zijn er weer leuke prijzen te winnen. De kindermiddag begint om 14.00 uur, vanaf 13.30 uur gaat de tent open. Na afloop krijgen alle bezoekers een ijsje.

Donderdag 27 april is het Koningsdag. Traditiegetrouw zijn alle kinderen bij ons welkom vanaf 11.00 uur voor een gezellig Koningsdag programma. Heb je altijd al een keer willen voetballen met een enorm grote bal om je heen? Lijkt het je leuk om te darten met je voeten? Heb je altijd al eens willen rijden op een echte pony, of een brand willen blussen zoals de brandweer dit doet? Kom dan naar onze Mega gezellige koningsdag waar ook de springkussens en vele andere spelletjes niet zullen ontbreken.

Op ons terras kunnen de ouders en een ieder die van gezelligheid houdt genieten van een drankje en een hapje. Vanaf 15.00 uur is er feest in de tent met diverse live optredens.

Kijk voor meer Megaweek info op deze website.

Via deze site verloopt de kaartverkoop voor de OranjeParty á €15,- (16+) en Nacht van M.S.V.’71 á €22,50 (18+).

Voor de OranjeParty zijn de laatste 100 kaarten in de verkoop.