M.S.V.’71 Megaweek feest voor jong en oud!

Op donderdag 19 april, wordt door een trouwe groep vrijwilligers, voor 23e keer de Megatent bij M.S.V.’71opgebouwd. Zoals elk jaar belooft het weer een gigantische feestweek te worden met leuke activiteiten voor alle leeftijden.

Naast de muzikale avonden; Nacht van M.S.V.’71 op zaterdag 21 april en de Oranjeparty op donderdag 26 april,  zijn de kinderen ook welkom in tent.

Zo is er woensdagmiddag 25 april een gezellige Mega kindermiddag. De tent gaat om 13:30 open en om 14:00 begint de feestmiddag met o.a. goochelaar Jerry. Al jaren is hij te gast op de kindermiddag.  Elk jaar weet hij met een leuke interactieve show de kinderen, en ouders te vermaken. Uiteraard is er een kinderbingo met leuke prijzen. Verder er is voor alle kinderen fruit en ter afsluiting een heerlijk ijsje. De entree is gratis.

Affiche Kindermiddag 2018

Natuurlijk is er op Koningsdag, vrijdag 27 april, ook volop aandacht voor de kinderen. De oranje feestdag wordt sportief gestart met een Mega sponsorloop naast de tent. De opbrengst van deze sponsorloop gaat naar de Dirk Kuyt Foundation. Dirk Kuyt ondersteunt hiermee de gehandicaptensport in Nederland. De loop start om 10:30 op ons veld 2 in verschillende jeugdgroepen. Alle kinderen t/m 16 jaar mogen meelopen en ontvangen allen een attentie.

Verder op Koningsdag bij M.S.V.’71 voor de kinderen o.a. een leuk spelletjesparcours, schminken, springkussens, pony rijden en een gave een vogelshow. Voice zangeres; Samantha Steenwijk, zal s’ middags de Megaweek feestelijk afsluiten.

Megaweek kaarten zijn te koop bij onze verkoopadressen; Café ’t Smitje, Het Drankenkabinet, Eetcafé The Ollies, Sigarenmagazijn Hartelust.