M.S.V.’71 MEGAWEEK OPENT MET MEEZINGAVOND

Over twee maanden zal de Megatent weer op het terrein van voetbalvereniging M.S.V.’71 verrijzen. De voorbereidingen zijn in volle gang. Op vrijdag 20 april start de 23e editie van de feestweek met een Mega Meezingavond met medewerking van het Waterwegkoor Maassluis.

Op zaterdag 21 april volgt de bekende; Nacht van M.S.V.’71. Dit jaar met optredens van feestartiest Alex, Thomas Berge, de temperamentvolle Belle Perez en volkszanger Jannes! Het belooft weer een geweldige ‘Nacht’ te worden.Zondagmiddag 22 april staat het Mega Dartstoernooi op het programma, een steeds populairder wordende activiteit. Met een winnaars- en verliezerspoule moet er voor iedereen kans zijn om met een prijs naar huis te gaan.

Maandag 23 april zal de Mega Bingo plaats vinden in de tent. Er zullen diverse rondes gespeeld worden met kans op mooie en grote (geld) prijzen.

Woensdag 25 april zijn alle kinderen welkom op de altijd leuke Mega Kindermiddag.

In de avond wordt er dan gekaart in de tent. Zowel klaverjas als bridge liefhebbers zijn welkom om een kaartje te leggen. Vorig jaar was bridge een try-out, maar het succes van toen zal een vervolg krijgen op de Mega Kaartavond.

De Oranje Party zal weer de afsluitende feestavond zijn en dit jaar worden geleid door de 538 DJ’s On Tour, een garantie voor een spetterende avond.

De Megaweek eindigt traditioneel op Koningsdag. Zoals elk jaar een feest voor jong en oud in het rondom de tent. Dit jaar wordt er in de ochtend gestart met een sponsorloop voor de Dirk Kuyt Foundation. Daarna barst het oranje feest los met veel vertier en gezellige muziek.