M.S.V.’71 Megaweek voor jong en oud!

De voorbereidingen voor de 24e M.S.V.’71 Megaweek zijn in volle gang. Het belooft weer een gigantische feestweek te worden met leuke activiteiten voor alle leeftijden.

De M.S.V.’71 Megaweek wordt traditiegetrouw geopend op zaterdag 20 april met de Nacht van M.S.V.’71. Dit jaar met als thema ‘Vrienden van M.S.V.’71 LIFE!’. Charley Luske gaat met zijn band en een groep bekende muzikale vrienden de tent op zijn kop zetten.
Dewi
Eerder al zijn de zangers ‘Tim Douwsma’ en ‘Tim Akkerman’ bekend gemaakt.
Naast Charly Luske, Tim Douwsma en Tim Akkerman zingt zangeres Dewi Pechler ook mee. Dewi gooide hoge ogen in ‘Idols’ ,’Popstars’ en ‘The winner is…’ en ze heeft ook meegespeeld in de musical ‘Hair’.

Daarnaast zal op deze feestelijke avond de dj ‘Joey Ferre’ acte de présence geven. Joey Ferre is ook nog bekend als acteur in ‘Goede tijden, slechte tijden’ en als winnaar van het RTL-programma ‘Sunday Night Fever’. De komende weken onthullen we nog meer ‘Vrienden van M.S.V.’71 LIFE’.

Na deze feestelijke opening volgt op zondag 21 april (1e paasdag) het Mega Dartstoernooi; het officieuze open Maassluise darts kampioenschap voor alle niveaus! Iedereen maakt kans op een prijs, er is een winnaars- en verliezerspoule.

Ben je een gamer? Kom dan naar de feesttent op maandag 22 april (2e paasdag) en wordt één van de beste FIFA spelers van M.S.V.’71. Playstation gamers van alle leeftijden zijn van harte welkom om deel te nemen aan het Mega FIFA Playstation 4-toernooi. Er wordt gespeeld in verschillende leeftijdscategorieën met gave prijzen voor de beste FIFA spelers.

Meer Megaweek informatie en de online kaartverkoop is te vinden op deze website.