M.S.V.’71 telt af naar 25e Megaweek!

De 25e Megaweek start op woensdag 22 april met de Kindermiddag. In de avond staat de drukbezochte Mega Bingo gepland. Een gezellige avond met veel plezier en mooie (geld) prijzen.

Bingo-2

Donderdag 23 april is er een speciale avond voor alle sponsors. Dankzij de trouwe steun van vele bedrijven en winkeliers vieren wij dit jaar het 25 jarig jubileum van de Megaweek.

Na het succes van de afgelopen jaren staat ook onze Mega Meezingavond weer in het programma. Vrijdag 24 april is iedereen welkom in onze tent om gezellig mee te zingen met het Waterwegkoor Maassluis en te genieten van optredens van o.a. Rita Young. 

Zaterdag 25 april is het dan zo ver, de 25e van Nacht van M.S.V.’71! Tijdens deze jubileum editie  treden o.a. Danny de Munk, Samantha Steenwijk, Charly Luske, Ad van Opstal en het duo Helemaal Hollands op in de feesttent. 

De avond erna, zondag 26 april, is het tijd voor onze OranjeParty. Ook dit jaar komen de DJ’s van Q-Music de Mega tent weer op zijn kop te zetten!

De 25e Megaweek eindigt met Koningsdag, zoals altijd een feest voor jong tot oud. Wil je er dit jaar weer bij zijn? Aarzel dan niet en koop alvast je kaartjes, want de verkoop gaat weer hard.  Kijk op https://megaweek.nl/kaartverkoop/ voor meer informatie en voor de link naar de online kaartverkoop voor de Nacht van M.S.V.’71 (early bird €17,50) en de OranjeParty (early bird €10,-).

Kijk ook op onze site voor leuke foto’s die de afgelopen 25 jaar gemaakt zijn, misschien kom je jezelf nog wel tegen.