Mega feest bij M.S.V.’71 Koningsdag in en om de tent

Zaterdag 27 april wordt de Megaweek traditiegetrouw afgesloten met een feestelijke oranje dag voor jong en oud. In en om de grote feesttent op het terrein van M.S.V.’71 in Maassluis west.

Bryan Camphens1

Vanaf 11:00 uur staan er heel veel activiteiten klaar voor kinderen van alle leeftijden. Met een evenementenbandje van slechts €3,- mag iedereen deelnemen.

Handboogschieten is een van de verrassende activiteiten die jong en oud dit jaar kunnen uitproberen. Handboogclub Doelgericht uit Hoek van Holland zal de hele dag aanwezig zijn om jong en oud kennis te laten maken met deze spannende sport. Archery attack is een nieuw spel dat wordt gespeeld in teams met handbogen.

1. John de Bever - Persfoto 2019 2

Megaspringkussenverhuur staat garant voor veel springplezier op diverse luchtkussens.

Gedurende de dag zal ook clown Franky de kinderen verrassen met zijn ballonkunsten.

Bij het voetvolleynet kun je met je vrienden voetvolleybal spelen. Dankzij de snelheidsmeter zullen we zien wie het snelste schot heeft.

Traditiegetrouw zijn er ook diverse kleine spellen; spijkerpoepen, MEGAbellenblaas, tangram, gatenkaas, clowntjesspel, vlaggetjesrace, bibberspiraal, nerf-schieten, etcetera.

Natuurlijk kunnen de kinderen ook gaan pony-rijden, verzorgd door de Karperhoeve.

Het prijzenpaleis staat garant voor de mooiste prijzen.

In de loop van de dag verzorgen de Maassluise artiesten; SIS (bekend van Voice Family), en zanger Bryan Camphens tezamen met John de Bever (‘je krijgt die lach niet van mij gezicht’) voor de muzikale omlijsting van de dag.

Kortom alle reden om op Koningsdag het oranjefeestje te vieren bij M.S.V.’71.

Met een zonnetje erbij zijn we extra blij, maar ook bij regen en wind is er feest in de tent!