Mega kindermiddag en bingo bij M.S.V.’71 Megaweek

Nog slechts 2 weken en dan staat de Megatent voor de 22e maal op het sportcomplex van voetbalvereniging M.S.V.’71. Net als alle jaren is de Megaweek gericht op alle leeftijden, een feest voor jong tot oud.

Op maandagmiddag 24 april is de tent open voor alle kinderen tot 12 jaar voor de Rabobank Kindermiddag. Op deze eerste dag van de voorjaarsvakantie verwachten wij een volle tent. Goochelaar en entertainer Jerry zal de kinderen met zijn trucs en grappen weten te vermaken met zijn optreden. Ook dit jaar kunnen de kinderen leuke prijzen winnen met de kinderbingo (€2,50 per kaart). Na afloop krijgen alle kinderen een heerlijk ijsje van de IJsmaker Jeroen. De tent gaat om 13:30 open, de toegang is gratis en om de show start om 14:00.

Die maandagavond de 24e staat de traditionele Megabingo op het programma. Net als voorgaande jaren zijn er geweldige (geld) prijzen te winnen. De tent zal om 19:30 open gaan en de bingo begint om 20:00 uur.

bingo

Natuurlijk bent u ook welkom op de feestavonden waarvoor een toegangskaartje nodig is. Sweetfeesten (-16)  op vrijdag 21 april a €5,-  entree, de Nacht van M.S.V.’71 op zaterdag 22 april a €20,- entree en op woensdag 26 april Oranjeparty (16+) a €10,-. Kaarten zijn online verkrijgbaar en bij onze bekende voorverkoop adressen.  Verder vieren wij op 27 april een groots Koningsdag feest.

affiche kindermiddag 2017