Mega Meezingavond in de tent bij M.S.V.’71

Na de succesvolle eerste editie, organiseert het Mega comité donderdag 25 april weer een Mega Meezingavond i.s.m. met het Waterwegkoor Maassluis.

Vele Maassluizers zullen dit feest kennen van het jaarlijkse ‘Maassluis Vol Koren’ in de binnenstad. Het Waterwegkoor trakteert de bezoekers op een avond met bekende meezing hits! Vader Abraham treedt tijdens deze sfeervolle avond ook op. Daarnaast zal ook de Vlaardingense zangeres; Rita Young het podium betreden. Meedeinen en meezingen is het motto deze avond. De aanvang is 20.00 uur en de entree is gratis.

Waterwegkoor Maassluis

Naast de Mega Meezingavond zijn er nog meer leuke activiteiten tijdens de 24e Megaweek.

Zaterdag 20 april de Nacht van M.S.V.’71 met de ‘Vrienden van M.S.V.’71 life’ in de tent. Charley Luske zal met zijn band en een groep muzikale vrienden de tent op zijn kop zetten. De kaartverkoop gaat hard!

Zondag 21 april volgt het Mega Dartstoernooi . Ook dit jaar zal er een winnaars- en verliezerspoule zijn, zodat iedereen kans maakt op een prijs.  Tweede Paasdag een nieuwe activiteit in de Megaweek. Playstation gamers van alle leeftijden kunnen dan  deelnemen aan Mega PS4 FIFA toernooi. Er zal gegamed worden in verschillende leeftijdscategorieën met gave prijzen voor de beste FIFA spelers.

Dinsdag 23 april staat de Mega Bingo gepland. Een avond met mooie (geld-)prijzen. Woensdag 24 april staat in het teken van de Mega Kindermiddag en Kaartavond, waarbij bridge en klaverjas gespeeld kan worden.Vrijdag 26 april de Oranjeparty die dit jaar verzorgd wordt door de dj’s van Q-Music!

De 24e Megaweek eindigt met Koningsdag, zoals altijd een feest voor jong tot oud.

Meer Megaweek info op deze website.