Mega Meezingavond in de tent bij M.S.V.’71

Vrijdag 20 april start de 23e editie van de feestweek met een Mega Meezingavond in samenwerking met het Waterwegkoor Maassluis.

Vele Maassluizers zullen dit feest herkennen van het jaarlijkse ‘Meezing spektakel Maassluis’.
Het belooft een leuke opening te worden waarbij vele meezing hits de revue zullen passeren. De altijd gezellige zanger; Hans van Katwijk en bandparodist Dorus zullen deze sfeervolle avond ook optreden . De aanvang is 20:00 uur, de entree is gratis en alle bezoekers ontvangen wat lekkers bij de koffie.

meezingavondkopie

Zaterdag 21 april volgt de bekende; Nacht van M.S.V.’71. Dit jaar met optredens van Alex, Thomas Berge, Belle Perez en volkszanger Jannes! De kaartverkoop gaat erg hard!

Zondagmiddag 22 april staat het Mega Dartstoernooi op het programma. Met een winnaars- en verliezerspoule moet er voor iedereen kans zijn om met een prijs naar huis te gaan.

Maandagavond 23 april zal de Mega Bingo plaats vinden in de tent. Er zullen diverse rondes gespeeld worden met kans op mega mooie (geld) prijzen.

Woensdag 25 april zijn alle kinderen welkom op de leuke Mega Kindermiddag.

In de avond wordt er dan gekaart in de tent. Zowel klaverjas- als bridgeliefhebbers zijn welkom om een kaartje te leggen.

De Oranje Party zal 26 april de afsluitende feestavond zijn en wordt jaar geleid door de DJ’s van Radio 538 On Tour, een garantie voor een spetterende avond.

De Megaweek eindigt traditioneel op Koningsdag. Zoals elk jaar een feest voor jong en oud in het rondom de tent. Dit jaar wordt er 10:30 uur gestart met een sponsorloop voor de Dirk Kuyt Foundation.

Daarna barst het oranje feest los met veel vertier en optreden van Samantha Steenwijk. Voor informatie en kaartverkoop, lees verder op deze website: www.megaweek.nl.