MEGA SPONSORLOOP VOOR DIRK KUYT FOUNDATION

logo_hego

Op Koningsdag (vrijdag 27 april) organiseert M.S.V.’71 een sponsorloop voor de Dirk Kuyt Foundation.

Het is de sportieve start van de Mega Koningsdag bij M.S.V.’71 met voor de kinderen o.a. een leuk spelletjesparcours, schminken, springkussens, pony rijden en een gave een vogelshow. Voice zangeres; Samantha Steenwijk en Tim Douwsma zullen s’ middags de Megaweek feestelijk afsluiten.

Maar voor het zover is kunnen kinderen t/m 16 jaar meedoen aan sponsorloop. U kunt kiezen om te sponsoren per ronde ( 200 meter) of met een vast bedrag. De opbrengst van deze sponsorloop gaat naar de Dirk Kuyt Foundation. Dirk Kuyt ondersteunt hiermee de gehandicaptensport in Nederland. Als de sponsorloop is gehouden, komt de deelnemer van de sponsorloop bij u langs om het geld te innen.

 

Logo Dirk Kuyt Foundation +.png

De loop start om 10:30 uur op ons veld 2 in verschillende jeugdgroepen. Elke loopgroep krijgt 15 minuten de tijd om zoveel mogelijk rondjes te lopen van 200 meter. Alle kinderen die meelopen ontvangen allen een leuke attentie.

Deelnemers kunnen zich vanaf 10.00 uur melden in de feesttent bij M.S.V.’71.

Aanmelden: Uiterlijk woensdag 25 april via e-mail megasponsorloop@MSV71.nl of door het inschrijvingsformulier te downloaden en ingevuld in te leveren bij Jenny Storm.