Megaweek kaartkopers kunnen geld terugkrijgen

Vanwege het coronavirus en alle overheidsmaatregelen gaat de 25e M.S.V’71 Megaweek eind april definitief niet door. Dit is in deze crisis zeer begrijpelijk en noodzakelijk, maar erg jammer voor alle vrijwilligers, sponsors, liefhebbers en vaste bezoekers van de jaarlijkse Megaweek.

Het was de bedoeling om de 25e jubileumeditie met elkaar groots te vieren.
Voor de populaire Nacht van M.S.V.’71 en Oranje Party waren de afgelopen periode derhalve al honderden online kaarten verkocht.

Na overleg met ons ticketbureau YTP, die onze online kaartverkoop verzorgt, hebben we besloten voor twee opties. De eerste is dat alle kaartkopers de waarde van hun kaartje automatisch terug krijgen. De tweede is dat de kaartkoper kiest voor een donatie aan de M.S.V.’71 Megaweek. Mocht u voor deze 2e optie kiezen dan zijn wij u uiteraard enorm dankbaar. De twee mogelijkheden zal YTP op korte termijn mailen aan alle kopers. Zij zullen vervolgens zorgen voor een correcte afhandeling.

De waarde van de kaartjes wordt zo snel mogelijk terug gestort op het bankrekeningnummer van de koper. Ons vrijblijvende advies is om de centjes te reserveren voor de eerstvolgende editie van de Megaweek. Want één ding is zeker de 25e editie van de Megaweek gaat er komen, de vraag is alleen wanneer. Vooralsnog wensen wij iedereen een goede gezondheid en veel sterkte in deze moeilijke tijd.

tent