Nacht van M.S.V.’71 swingende start van 26e Megaweek

Het programma van de 26e Megaweek bij M.S.V.’71 is weer goed gevuld en begint op zaterdag 22 april met een swingende start. Dit jaar komt de Nederpopsensatie band van Nederland ‘Joost Mag Het Weten’ naar onze mega gezellige tent om iedereen te vermaken met opzwepende medleys en de grootste hits van de beste artiesten uit de Nederlandse pophistorie.

Ook komt Ruth Jacott de tent op zijn kop zetten met haar geweldige stem. Deze zangeres is al sinds jaar en dag niet meer weg te denken uit de Nederlandse muziekindustrie. Bekend van de hits; Vrede (songfestival), Hartslag, Vrij met mij en vele andere grote hits. 

En als klap op de vuurpijl is uiteraard onze eigen Ad van Opstal ook weer van de partij om weer te zorgen voor een onvergetelijke feestelijke avond en swingende start van de Megaweek. De feestweek voor heel Maassluis.

De kaarten voor de Nacht van M.S.V.’71 en OranjeParty op 26 april zijn dit jaar alleen online verkrijgbaar. De verkoop gaat dit jaar opvallend snel. Kaarten voor de Nacht van M.S.V.’71 zijn nog verkrijgbaar voor € 22,50 (18+) en voor de OranjeParty €15,- (16+).

Zorg dat je er weer bij bent dit jaar en koop dus op tijd je kaarten. Voor meer informatie over de 26e Megaweek en de kaartverkoop is te vinden op deze website.