Nog geen 25e Megaweek

Eind april stond de 25e Megaweek bij M.S.V.’71 op het programma.
Met de nadruk op ‘stond’, want met de aanscherping van de corona crisismaatregelen kan de jubileumeditie volgende maand niet doorgaan.

Laat duidelijk zijn dat de Megaweek organisatie het in deze situatie al ongepast vond om volgende maand de feesttent op te bouwen. Maar om juridische reden hebben wij de aanvullende maatregelen van de overheid moeten afwachten. En deze zijn nu dus verlengd van 6 april naar 1 juni. Een periode waarin grote evenementen en bijeenkomsten verboden zijn.

Dit is natuurlijk erg jammer voor alle Maassluise liefhebbers, vrijwilligers, sponsors, bezoekers, onze stad en uiteraard M.S.V.’71. En ook voor de organisatie is de teleurstelling, na een lange voorbereiding, erg groot.  Alles stond in de steigers om de Megaweek met veel enthousiasme te vieren. Maar de gezondheid, van ons allen, gaat boven alles.

Voor alle mensen die kaarten hebben gekocht voor de Nacht van M.S.V.’71 en/of de OranjeParty, komen we snel met een oplossing. Wij gaan vanaf nu aan de slag met de annulering van de Megaweek en zullen op u op de hoogte houden.

Maar één ding is zeker; de 25e Megaweek gaat er komen! De vraag is alleen nog wanneer?

Allereerst hopen wij dat iedereen in goede gezondheid deze moeilijke periode doorkomt.

Met hoopvolle groet,
Martin van  Zweden

Namens de Stichting Vrienden van M.S.V.’71

PS: Het Megaweek artikel in het blad; ‘R’vaerM’ is voor de coronacrisis opgemaakt. De promotiewaarde is hierdoor helaas in een ander perspectief komen te staan.