Stormloop op kaarten 25e Nacht van M.S.V.’71!

Voor de 25e maal in Maassluis kan iedereen weer genieten van de Nacht van M.S.V.’71! Wie was er bij de eerste editie in 1996? Wijlen Arne Jansen stal toen de show met zijn hit; ‘Meisjes met rode haren’. En sindsdien is de feesttent niet meer weg te denken bij onze gezellige voetbalvereniging.

Voor deze jubileum Nacht op zaterdag 23 April is een mooi programma samengesteld. Diverse artiesten hebben de afgelopen jaren gezorgd voor een geweldige sfeer in de feesttent. Een selectie van deze artiesten zijn daarom uitgenodigd om de jubileum editie met ons te komen vieren.

De presentatie van de Nacht is uiteraard weer in goede handen bij ‘onze’ Ad van Opstal. Die natuurlijk het jubileum clublied “het zwart en wit van MSV” ten gehore zal brengen. In de nieuwe tent komen verder onder andere; Danny de Munk, Samantha Steenwijk en het duo Helemaal Hollands een spetterend optreden geven.

Persfoto-Danny-de-Munk

Dinsdag 26 april is het tijd voor de OranjeParty. Dit jaar gaan de DJ’s van Q-music er een Mega knalfeest van maken. Ongetwijfeld weer een super OranjeParty in een uitverkochte tent.

Wil je er dit jaar bij zijn, aarzel dan niet en koop snel je kaartjes, want verkoop gaat hard en vol is vol. Kijk op www.megaweek.nl voor meer informatie en klik hier  voor de online kaartverkoop voor beide feestavonden.