Sweetfeest voor jeugd Megaweek

Na het succes van vorig jaar, waarin de organisatie bewust een feestavond voor de jonge tieners tot 16 jaar wilde organiseren, zal ook dit jaar weer een Sweetfeest worden gegeven op vrijdag 21 april. Het belooft ook dit jaar weer een spetterend feest te worden met diverse DJ’s, zoals Ricardo Castano, Kings of beat, Gio en Matsoe Matsoe! Ook zal de winnaar van de DJ wedstrijd zijn beste nummers laten horen, en onze geweldige M.S.V.’71 DJ ‘Jack B’ zal de haringen van de tent los trillen. De tent zal van 20:00 uur tot middernacht het domein worden van een hossende en dansende tiener massa!

sweet

Kaarten zijn online te verkrijgen via de website van Sweetfeesten (www.sweetfeesten.nl) voor slechts € 5, of tijdens de feestavond aan de poort voor € 7,50.

Natuurlijk bent u ook welkom op één van de andere activiteiten die in de laatste week van april zullen plaats vinden, zoals de Nacht van M.S.V.’71, de Oranjeparty en de afsluiting van de feestweek met de traditionele Koningsdagviering.

Kaarten voor de twee feestavonden, de Nacht (€ 20) en de Oranjeparty (€ 10), zijn online verkrijgbaar via www.megaweek.nl, of bij de bekende voorverkoopadressen: Café ’t Smitje, Het Drankenkabinet, Eetcafé The Ollies, Sigarenmagazijn ‘Hartelust’, en bij de leden van de Stichting Vrienden van M.S.V. ’71.