Tim Akkerman zingt mee op de Nacht van M.S.V.’71

Oud leadzanger van de Haagse band Di-Rect; Tim Akkerman zal zaterdag 20 april optreden tijdens de 24e Nacht van M.S.V.’71.

Tim Akkerman

De Nacht wordt dit jaar in een nieuw jasje gestoken, met een ‘Vrienden van M.S.V.’71 live’ concept in de tent, vergelijkbaar met het ‘Vrienden van Amstel’ in Ahoy. Zanger Charley Luske zal met zijn band en een groep muzikale vrienden de tent op zijn kop zetten. Naast Tim Douwsma zingt Tim Akkerman dus ook mee. Tim zal o.a. een aantal hits van Bruce Springsteen ten gehore brengen. De komende weken zullen we meer “meezing” artiesten bekend maken.

Na de feestelijke opening van de 24e Megaweek volgt op zondag 21 april, 1e Paasdag het Mega Dartstoernooi of te wel het officieuze open Maassluise darts kampioenschap! Ook dit jaar zal er een winnaars- en verliezerspoule zijn, zodat iedereen kans maakt op een prijs.

Op 2e Paasdag een nieuwe activiteit in de Megaweek. Playstation gamers van alle leeftijden zijn dan van harte welkom in de tent om deel te nemen aan Mega PS4 FIFA toernooi. Er zal gegamed worden in verschillende leeftijdscategorieën met gave prijzen voor de beste FIFA spelers.

Dinsdag 23 april staat de drukbezochte Mega Bingo gepland. Een gezellige avond met veel plezier en geweldige (geld-)prijzen. Woensdag 24 april staat in het teken van de Mega Kindermiddag en de Mega kaartavond, waarbij weer bridge en klaverjas gespeeld kan worden.

Na een succesvolle try-out vorig jaar, organiseert het Mega comité op donderdag 25 april de Mega Meezingavond met medewerking van het Waterwegkoor Maassluis.

Dit is een mooie opwarmer voor de Oranjeparty op vrijdag 26 april. Deze avond zal dit jaar verzorgd worden door de dj’s van Q-music met meerdere foute uurtjes.

De 24e Megaweek wordt traditiegetrouw afgesloten met het vieren van Koningsdag, waarbij alle leeftijden aan bod komen, een oranje feest voor jong tot oud. Meer Megaweek informatie is te vinden op deze website, waar u ook een link kan vinden naar de on-line kaartverkoop voor de Nacht van M.S.V.’71 (early bird €17,50) en de Oranjeparty (early-bird €7,50).

Kortom, de altijd gezellige en unieke M.S.V.’71 Megaweek is in aantocht!