VRIENDEN VAN…..OP DE NACHT VAN M.S.V.’71

Over twee weken start voor de 24e keer de Megaweek bij M.S.V.’71. De feesttent fungeert tussen 20 en 27 april als podium voor uiteenlopende leuke activiteiten voor verschillende doelgroepen. Uiteraard ontbreken de feestavonden; de Nacht en Oranje Party niet.

Zaterdag 20 april barst de Megaweek los met de Vrienden van M.S.V.’71 (Sportcentrum) Life!

Oranje Party 2018 -2.jpg

Dit is een nieuw concept vergelijkbaar met de Vrienden van Amstel in Ahoy. Zanger Charley Luske komt met zijn band en muzikale vrienden de tent op zijn kop zetten. Charly trad al twee maal met succes op in de mega tent, en was zo onder de indruk van de feestelijke sfeer, dat hij graag wilde terugkomen!

Joey Ferre

Samen met o.a. Yes-R, Tim Douwsma, Dewi Pechler, Tim Akkerman en de 3J’s verzorgen zij een spetterend muziek programma met hits van Bruce Springsteen, U2, Abba maar natuurlijk ook Andre Hazes. En Ad van Opstal is ook weer van de partij! Koop snel uw kaarten voor deze unieke feestavond, want op is op!

Vrijdag 26 April zal de tent in het teken staan van de OranjeParty. Deze avond staat garant voor veel feestmuziek. Onder leiding van Q-music en foute uurtjes komen tophits van de laatste dertig jaar voorbij. De afgelopen jaren was deze avond uitverkocht.

Kaarten voor de feestavonden zijn nog te verkrijgen via deze website. En tevens bij Sigarenmagazijn Hartelust, Drankenkabinet, Eetcafé the Ollie’s en Café ’t Smitje. Een kaart voor de Nacht is €22,50 en de Oranje Party €12,50. Per verkochte kaart wordt €1,50 gedoneerd aan de Dirk Kuyt Foundation.

Er zijn nog veel meer leuke activiteiten tijdens de 24e Megaweek bij MSV. Zoals altijd een feest voor heel Maassluis!

Kijk voor meer info op deze website.