Mega ONLINE BINGO

De Mega Online Bingo’s van 3 en 17 april waren een groot succes. Met maar liefst 90 gezellige deelnemers per bingo waren het geslaagde en leuke avonden. Zeker voor herhaling vatbaar voor alle Bingo spelers en de organisatie.

Daarom organiseert M.S.V.’71 zaterdag 15 mei om 20:00 uur wederom een Mega Online Bingo met mooie (geld) prijzen! De opbrengst komt weer ten goede aan de renovatie afronding van onze kantine. De bingo wordt online (via zoom) verzorgd door de enthousiaste Megaweek-organisatie.

Deelname aan de Mega Online Bingo kost €20,- inclusief 10 tombolaloten. Met de bingokaarten worden 7 rondes gespeeld met als hoofdprijs €300,-!

Tijdens de bingo zal er dus ook een tombolaloterij voorbij komen. Ook hiermee kunt u leuke prijzen winnen, zoals je gewend bent van onze bingo’s.

De fysieke kaarten kunnen na opgave en betaling worden opgehaald bij M.S.V.’71. Dit kan op woensdag 12 mei van 19:00 tot 20:30 uur en zaterdag 15 mei van 10:30 tot 12:00 uur. Na aanmelding ontvang je bericht hierover. De prijzen worden in overleg met winnaars overhandigd of overgemaakt.

Wij hopen op zoveel mogelijk deelnemers die er thuis een gezellig bingoavondje van maken.

Voor meer informatie over onze online bingo kan je terecht bij Anky den Boer tel. 06-12367496.

Zodra de corona maatregelen en het weer het dit jaar toelaten, zullen wij ook weer een terrasbingo organiseren.


Aanmelden voor de Mega Online Bingo kan via onderstaand formulier. Je ontvangt dan van ons een betaalverzoek via sms. Op 15 mei start de online bingo om 20:00 uur, inloggen kan die avond al vanaf 19:00 uur.