Mega Terras KINDERBINGO & BINGO

 

Zaterdag 10 juli a.s. gaat weer een gezellige dag worden bij M.S.V.’71.

Na drie geslaagde online bingo’s in dit voorjaar organiseren onze ‘Vrienden van MSV’ een Terras Bingo voor kinderen en volwassenen op het hoofdveld. Dit om de zomerperiode feestelijk in te luiden.

Vanaf 10:00 uur zijn alle kinderen van harte welkom voor een vrolijke ochtend met een optreden van clown Franky en een Kinderbingo met gave prijzen. Deelname aan de leuke bingo is €5,- inclusief limonade, een ijsje en deelname aan de tombola. De kinderochtend duurt tot ongeveer 12:00 uur.

Na het succes van vorige zomer volgt om 14:00 uur een senioren Bingo met, zoals altijd, mooie (geld) prijzen!

Ons hoofdveld wordt ingericht met tafels en stoelen op anderhalve meter. Deelname aan de MSV Terras Bingo kan vanaf €15,-.

Kortom een feestelijke dag bij MSV voor jong en oud in de openlucht. Het zou fantastisch zijn als het weer meewerkt maar ook bij slecht weer gaat het door. We verplaatsen de Bingo’s dan naar de kantine en ons overdekte terras.

Reserveren voor de Kinderbingo en de Bingo voor volwassenen kan via het aanmeldingsformulier onderaan deze pagina.

Voor meer informatie kan je terecht bij Anky den Boer tel. 06-12367496.

De recente coronamaatregelen zullen in acht genomen worden op het sportcomplex. En de opbrengst van de Terras Bingo komt ten goede aan de afronding van de renovatie van ons sportcomplex.

Graag tot zaterdag 10 juli bij M.S.V.’71 en speel gezellig mee.