Mega Terras KINDEROCHTEND & BINGO

– – – – – – – UPDATE – – – – – – – 

Helaas zijn de weersvoorspellingen voor de 27e september dusdanig dat de Kinderochtend en de Bingo geen doorgang kunnen vinden:

Zondag 27 september belooft ook een gezellige dag te worden bij M.S.V.’71. Om de start van het jubileumseizoen nog leuker te maken organiseren onze ‘Vrienden van MSV’ een Terras Kinderfeest en Bingo op het hoofdveld.

Vanaf 10:00 uur zijn alle kinderen van harte welkom voor een leuke feestochtend met een vrolijk optreden van een clown en kinderbingo. De kinderochtend is gratis te bezoeken en duurt tot ongeveer 12:00 uur.

Na het succes in juli volgt om 13:30 weer een Mega Terras Bingo met mooie (geld) prijzen! Het voetbalveld wordt weer ingericht met tafels en stoelen. Rondom het veld zijn consumpties te verkrijgen. Deelname aan Mega Terras Bingo kan vanaf €7,50 per kaart.

Kortom een Kindermiddag Bingo in de openlucht; een feest voor jong en oud. Enige criteria is dat het mooi weer moet zijn. Houdt daarom de weersverwachting en de website http://www.MSV71.nl in de gaten.

Reserveren voor Kindermiddag en de Bingo is verplicht en kan via het aanmeldingsformulier via deze website: https://megaweek.nl/Mega-terras
Voor meer informatie kunt u terecht bij Anky den Boer tel. 06-12367496

Uiteraard worden coronamaatregelen in acht genomen op het sportcomplex. De opbrengst van de Mega Terras Bingo komt ten goede aan het renovatieproject van M.S.V.’71. Graag tot zondag 27 september bij M.S.V.’71 in de Steendijkpolder. Wij willen er een gezellige dag van maken.